23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

26.04.2023 52

Bugün ülkenin her köşesinde, Türkiye büyük millet Meclisi’nin açılışının 103. Yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gururla, coşkuyla ve minnetle kutluyoruz.

23 Nisan öyle bir gündür ki çocuklarımızın bizlerin geleceğinin teminatı olduğunu tüm dünyaya haykırmıştır. Dünya üzerinde başka hiçbir devlet yoktur, çocuklarına böyle güzel ve anlamlı bir günü hediye eden ve onları parmakla gösterilen çocuklar haline getiren...

Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Biz bugünün büyükleri siz çocuklarımıza olan inancımız tamdır. Yarını şekillendiren ve bu ülkeyi çağdaş medeniyetler seviyesine getirecek olan sizlersiniz. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün de dediği gibi "Bütün ümidimiz gençliktedir..."

 Küçük hanımlar, küçük beyler. Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa gark edecek sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz; kızlar, çocuklar! (Mustafa Kemal ATATÜRK)