Örgülü İlkokulu


Vizyon: EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ İLE DONATILMIŞ, ÖĞRENCİLERİNİN YETENEKLERİNİ İYİ KULLANABİLEN, ÖĞRENMEYİ TEMEL GEREKSİNİM SAYAN BİREYLER YETİŞTİREN BİR KURUM OLSUN.

Misyon: MİLLİ EĞİTİMİN TEMEL KANUNUNUN BELİRTTİĞİ GENEL AMAÇLAR ÇERÇEVESİNDE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI’NA BAĞLI, ULUSUNUN İNSANİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN, KORUYAN VE GELİŞTİREN, YAŞAMI SEVEN,DOĞAYI VE DOĞADA YAŞAYAN CANLILARI SEVEN, ÇAĞDAŞ, KATILIMCI, YARATICI, İNSAN HAKLARINA VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ, KENDİNİ YENİLEYEN, GÜVENLİ VE MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar: 0

Saatler: 08.30-12.20
Isınma: Merkezi Sistem Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 4 - 2014 Yılında yapılımış olup 2+1 şeklindedir . Lojmanda 24 saat sıcak su imkanı ve bina yalıtımı bulunmaktadır.Kalorifer sistemi çalışmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 5396130121

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bozovaorguluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÖRGÜLÜ MAH. ÖRGÜLÜ KÜME EVLERİ NO: 2 BOZOVA / ŞANLIURFA

Öğretmen :4
Öğrenci :86
Derslik :4
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1800
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - İlçeye uzak konumu sadece resmi işlemlerde zorluk yaratmaktadır . Bunun dışında bulunduğumuz köye 10 km uzaklıkta eskiden Belde durumunda olan fakat büyükşehir olma sebebiyle kasaba olan Yukarıgöklü bulunmaktadır ve her türlü ihtiyaç karşılanabilir . Büyük kurumsallaşan marketlerden birisi , petrol ofisi , vs bütün ihtiyaçlar karşılanabilir . Halfeti ilçesine de 26 km uzaklıkta bulunmaktadır . Bu durumda çok kötü bir konum olarak nitelendirilemez .

Adres - ÖRGÜLÜ MAH. ÖRGÜLÜ KÜME EVLERİ NO: 2 BOZOVA / ŞANLIURFA

Ulaşım Özel araçla ulaşım sağlanılır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa iline 90 Bozova ya 47 km uzaklıktadır